vineri, 19 noiembrie 2010

CE SUNT HOLOGRMELE TERAPEUTICE SI CARE ESTE MODUL LOR DE ACTIUNE?

Hologramele terapeutice sunt niste suporturi de material plastic, asemanatoare CD-urilor si DVD-urilor, pe care, cu ajutorul unor sisteme laser speciale, sunt inscriptionate ansambluri de sunete, forme, simboluri, culori, mirosuri si gusturi, care, fiecare, emit niste unde (vibratii), care interfera cu biocampul organismului uman  si care s-au dovedit a putea corecta in bine anumite stari patologice ale acestuia.  Aparitia acestei noi terapii a fost posibila tocmai in acest moment al evolutiei fizicii si medicinii, datorita progreselor miniaturizarii mediilor de stocare, cu ajutorul tehnicii holografice, care permite inmagazinarea unei cantitati uriase de informatie, de ordinul a 50 GB/cmp, datorita structurii tridimensionale multi-strat a acestor medii de stocare (pe o astfel de holograma este astazi posibila stocarea vibratiilor pe cel putin 250 de straturi suprapuse).                                         
Hologramele  terapeutice actioneaza similar cu presopunctura sau acupunctura, doar ca stimularea centrilor energetici de acupunctura se realizeaza prin interferenta vibratiilor stocate in holograme cu cele proprii organismului.   Astfel, aplicarea hologramelor terapeutice in anumite zone specifice, care corespund anumitor puncte cheie de pe traiectul meridianelor de acupunctura, determina un proces de activare a cipurilor, tradus prin emisie locala de biofotoni, care determina diferite efecte specifice la nivel local celular transmise foarte rapid (pentru ca undele se propaga cu o viteza foarte mare de la o celula la alta) la nivel de organ sau/si la nivel general (al intregului organism). Ansamblul acestor efecte este în măsură să contribuie la echlibrarea unei anumite disfuncţii a unui organ, sistem de organe, aparat sau chiar a intregului organism.                                                                                                              
Hologramele terapeutice actioneaza non-transdermal, adica nu contin nici o substanta chimica care sa patrunda in organism, ci functioneaza exclusiv prin intermediul stimularii emisiei de biofotoni. De aceea, nu au reactii adverse sau contraindicatii. De asemenea, nu dau dependenta, iar bolile functionale (depresia, insomnia, sindroamele functionale de tub digestiv), maladii tratabile doar simptomatic prin medicina alopata, se pot vindeca complet dupa circa 2-4 luni de tratament. Pot fi folosite la orice varsta, de la sugar pana la varste foarte inaintate si, ceea ce este si mai important, pot fi folosite pentru toate conditiile patologice aparute in cursul sarcinii si alaptarii, cand cele mai multe medicamente sunt interzise, datorita posibilitatii de trecere prin bariera feto-placentara si de afectare a organismului fatului, respectiv de eliminare prin laptele matern. De asemenea pot fi folosite fara nici o grija la toti pacientii cu poli-alergii medicamentoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu